torstai 6. lokakuuta 2011

Syksyn seikkaluja

Ehdittiin viimeinkin mökillekin kolme viikkoa sitten. olen hinkunut sienimetsään pääsyä jo pitkään, mutta hääkiireden takia se on jäänyt. Mökillä sitten pääsin ja mikä siellä odottikaan... Lampaankääpiä oli niin paljon, kuin ikinä jaksoi kerätä. Löysin myös elämäni ensimmäiset suppilovahverotkin.

Tallinnassa piipahdettiin viime viikolla. Oltiin yötä Virun Deluxe-huoneessa ja kuvakin on napattu sieltä.

 Karnaluksissa tuli myös vierailtua ja ostoksista luvassa omaa postausta. Nostin 140e ja läheltä liippasi, ettei rahat loppuneet kesken. Siellä on hieman hankalaa, kun suurimmassa osassa tuotteita ei ole hintoja.

Kävimme syömässä Karnan alakerrassa olevassa Mack- ravintolassa ja voin lämpimästi suositella paikkaa. Amerikkalaistyylistä ruokaa ja edulliset hinnat, voiko muuta toivoa? Itse söin pekoniin käärittyä kananfilettä, Corona- olutkastiketta ja täytettyä uuniperunaa, nams... Siideri tarjottiin aivan uskomattoman suloisesta lasitölkistä, jossa oli kahva.


Lauantaina kävin kurkistelemassa maailman suurinta tilkkupeittoa ja olihan se suuri. Kyllä me suomalaiset naiset osataan. Entinen ennätys taisi olla amerikkalaisen nimissä. Paikalla oli myös ihana Tonibell, joka vieraili ennen kotipihassamme. On tullut muutamat jätskit haettua veljen kanssa tuolta.

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua! Itselläni se tosin sujuu töiden ja kouluhommien merkeissä.

Ei kommentteja: