perjantai 9. joulukuuta 2011

Perjantai ja kaksi viikkoa jouluun


Pizzaperjantai... Myrsky mylvii ulkona ja mua odottaa illaksi pizza. Tulee aina välillä haettua pizzeriasta pizza kauppareissulla mukaan. Mikä onkaan tällä kelillä ihanampaa kuin käpertyä sohvan nurkkaan katsomaan elokuvaa ja herkuttelemaan.


Lumesta ei täällä Etelä-Helsingissä ole tietoakaan. Espoossa oli kuulemma vähän ainakin aiemmin päivällä.


Viime viikonloppuna tuli käytyä Priimassa ystävämyynneissä. Mukaan tarttui pari kerää tuota Araucanian Rancoa ja Wendyn bambusukkalankaa. Molemmat taisivat olla -50%. Ajattelin kokeilla josko ihastun tuohon Rancoon. Värit oli kyllä ihania.

Eilen oli Hesan mimmien neuletapaaminen ja oli taas kerran mukavaa. Ainut harmi oli, kun en kerennyt olla pitkään. Oli pakko mennä tekemään työt valmiiksi. Sain ihanan pikkujoulupaketin arvonnasta. Siitä kuvaa myöhemmin.

Tänään metsästin Menitasta Dropsin alpacaa, mutta hyllyt ammottivat tyhjyyttään. Ihastuin Veera Välimäen Still light-tunikaan ja se on pakko tehdä. Sain myös poliisilaitoksella uuden nimeni ansiosta virkailijan ilmeisen hyvälle tuulelle, kun hain uuden ajokortin.

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua
myrskystä huolimatta!

1 kommentti:

Drucilla kirjoitti...

Lumentuloa edelleen odotellessa... Tänään onkin taas melkoinen myrsky. Tallinnan Wool&Woollenissa oli aika suppea värivalikoima Dropsin Alpacaa. En laskenut, mutta enemmän kuin kymmentä eri väriä kuitenkin löytyi. Alpaca oli alessa ja kerän hinnaksi tuli muistaakseni 2,5€. Ei paha. :)