maanantai 7. marraskuuta 2011

Kameran kätköistä

Kameran muistikortilta löytyi kuvia viime talvelta. Ensimmäisenä ihana talvipäivän loppu mökiltä Joutsasta. Sukset eivät ole lavaste vaan mies hiihti noilla, kun  luistivat hyvin. Ovat ikivanhat puusukset vanhojen omistajien jäljiltä.


Mummon 70-vuotis lahja. Neuloin Dropsin alpacasta baskerin ja ohje on muistaakseni Dropsin. Kukka on rintakoru, mutta kuvauksellisista syistä kiinni baskerissa.Lapaset samaa lankaa.  Huivin malli: Lumi Ullasta. Lankana Regian bamboo-color. Voitin itse blogiarvonnasta samasta langasta huivin ja se on ollut ahkerassa käytössä. Toivottavasti mummokin tykkäs.

Juhlapaikkana oli Eerikinkartano Kirkkonummella. Aivan ihana paikka, varsinkin kesällä. Meidän häät oli muutaman kilometrin päässä tuolta.

Odotan innoissani täällä mökille pääsyä. Siellä on tullut käytyä viimeksi syyskuussa. Keskiviikkona saunaan ja takkatulen loimuun.

3 kommenttia:

Krista kirjoitti...

Ihana toi suksikuva! Saas nähdä milloin tänä talvena saadaan lunta.

Drucilla kirjoitti...

Oih, ihana talvinen kuva! Tahtoo kunnon talven ja lunta vähän äkkiä!!

Tiia kirjoitti...

Toisaalta ois ihanampaa, kun täällä ois maksimissaan 30cm lunta ja sitten mökillä metrin verran. Viime talvi oli täällä kaupungissa tuskaa varsinkin auton kanssa. Tiet oli aika hurjassa kunnossa ja meillä, kun ei ole parkkipaikkaa....