lauantai 5. marraskuuta 2011

Merellinen päivä Tukholmassa


Tukholmassa on käyty ja olin kyllä aika poikki kotiin päästyäni. Samalla käytävällä laivalla oli lapsiperhe, jonka lapset heräsivät kuuden kieppeillä. Vanhemmat antoivat lasten juosta ja kiljua pitkin käytävää. 

Seuraavana yönä kolmen maissa kuuluteltiin, että löytyykö laivasta lääkäriä ja noin pari tuntia myöhemmin tuli helikopteri. Kuuden aikaan heräsin taas lasten riehumiseen.


Kävelimme Siljan terminaalista Vasa-museoon. Olemme ottaneet tavaksi joka kerta käydä jossain muualla, kuin kaupoissa. Olihan tuo aika vaikuttava. Mielenkiintoista oli nähdä minkälainen laiva oikeasti on. 

Mieheni esi-isä on ollut Vasa-laivan yhden edeltäjän amiraali, joka upposi laivan mukana pommituksessa. Oli hauska kuvitella minkälaista hänen elämänsä on ollut. Laivaa etsitään edelleen ja olisi mahtavaa jos se joskus löytyisi.


Kuvat eivät ole mitään loistavia, kun järkkäri jäi kotiin ja jouduin turvautumaan kännykkään. Sillä saa otettua tuollaisia panoraamakuvia myös.Drops Lima
Menekki: 200g
Ohje: Dropsin sivuilta


Kaulurikin valmistui ja on ollut ahkerassa käytössä. Nyt on puikoilla Dropsin Nepalist kirjoneulekauluri. En ole vuosiin tehnyt kirjoneuletta, mutta ihan hyvin se näyttää sujuvan.

1 kommentti:

Drucilla kirjoitti...

Kaunis kauluri ja ihania kuvia laivasta sait kännylläkin! Ei olla koskaan käyty tuolla museossa, vaikka olen purjelaivafriikki. Monesti on ollut puhetta, mutta aina se on vain jäänyt...