lauantai 7. huhtikuuta 2012

Tallinnan reissun satoa


Viikko sitten olin Neuleharppujen kevätreissulla Tallinnassa. Aamuisen matkapahoinvoinnin jälkeen olo onneksi parani ja kykenin aamupalallekin.

Perillä muut hyppäsivät kohti Karnaluksia, mutta itse suuntasin kaupungille. Vanhassa kaupungissa oli ajoittan todella lämmin, kun aurinko paistoi ja talot estivät tuulen.


Laivamatkalla meillä oli ylläriarvonta ja siihen ompelin tämän käsityöpussin. Pussin koristeeksi virkkasin pullonkorkeista napit ja kiinnitin tekemiäni silmukkamerkkejä. Sisältä löytyi servettipaketti ja nappipussi.

Itse sain ekopuuvillasta neulotun tiskirätin, joka odottaa kokeilua. Kiitos Katja!Tavoitteenani oli suunnata Solaris-kauppakeskukseen katsastamaan uusi käsityökauppa Pärl. Kauppa löytyy alimmasta kerroksesta. Siellä on helmeilytarvikkeita, askartelujuttuja, valmiita käsitöitä ja neuletarvikkeita.Itse löysin lyhyimmät bambupuikot, jotka olen nähnyt. Pituutta reilu 10cm ja hintaa n.3€. Mukaan lähtivät myös ihanat napit ja herkullisen väristä pellavalankaa.


 Lisäksi ostin muutaman kerän todella ohutta pellavaa ja puikkosuojukset. Jos joku on menossa tuonne kauppaan lähiaikoina ottaisin mieluusti tuota persikkaista pellavaa toisen kerän!
2 kommenttia:

Krista kirjoitti...

Aika vaatimattomat ostokset sulla =) Vaikka sä et kyllä taida mikään megahamsteri ollakaan, mikä on ihan viisasta.

Tiia kirjoitti...

En viitti kauheesti hamstrailla, kun ei ole tilaa mihin laittaa ja rahanmenoa riittää aina muutenkin.